Caravelair Husvagnar

Caravelair – bland Europas största tillverkare av fritidsfordon

Det började med tillverkning av flygplan innan de bytte riktning och fortsatte med att tillverka husvagnar. Så har det pågått sen dess. Med andra ord skapades den första husvagnen inom märket av ingenjörer som tidigare byggt flygplan. De både designas och tillverkas i Tournon i Frankrike och är i dagsläget en av de största anläggningarna för tillverkning i Europa. Caravelair erbjuder moderna husvagnar med innovativa lösningar. Med en husvagn från dem får du ett lätt fordon att semestra i som par eller familj.

Låter det som något som hade passat dig? Välkommen till oss på Mobilen i Borås och Stockholm så berättar vi mer om husvagnar från Caravelair. Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta husvagnen för dig att semestra i.

Prisvärd och modern husvagn

En husvagn från Caravelair är prisvärda och sticker ut på marknaden genom att vara lite lättare än sina konkurrenter. Känner du att du vill ut och campa med husvagn utan att lägga ut en förmögenhet kan detta vara rätt val för dig. För ett fördelaktigt pris utan att förlora en bra utrustningsnivå och stil får du en fin husvagn att ut och resa med.

Även om märket är nytt på den svenska marknaden är det en av de absolut största i Frankrike. I år fyller verksamheten 60 år och har därför lång erfarenhet av att konstruera husvagnar.

Vi hjälper dig i att hitta rätt

Caravelairvagnar finns i ett flertal olika modeller, alla med olika finesser och ändamål. Är du ny inom campinglivet och osäker på vad som passar dig? Ingen fara, vi har hjälpt kunder över hela Sverige i att hitta rätt husvagn eller husbil just för dem. Och nu kan vi hjälpa även dig. Hör av dig till oss redan idag så kan vi berätta mer om våra olika modeller i vårt utbud. Välkommen!