Chausson Husbilar

En europeisk ledare av fritidsfordon – Chausson

Detta välkända franska märke har många år bakom sig. Märket startades år 1903 och har sedan och dess etablerat sig i Europa. I dagsläget finns Chausson i över 15 länder och är ett mycket populärt val av fritidsfordon. De har något som passar alla, alltifrån utrustade ”vans” till prisvinnande husbilar för äventyraren. Chausson anser att husbil är synonymt med passion, glädje och upptäckande oberoende av plats eller tid på året. Med en modell av detta märke kan du skapa många nya härliga semesterminnen.

Är du intresserad av en Chausson? Vi hjälper dig att hitta rätt modell utifrån dina behov och önskemål. Vi levererar från våra utställningshallar i Borås och Stockholm sedan hem din nya husbil till där du är, så att du kan börja ditt nya resmål så snart som möjligt. Hos oss får du en smidig och prisvärd affär.

Chaussons filosofi

Chausson satsar inte enbart på att erbjuda ett lågt pris eller överflöd av utrustning. De försöker istället att hitta en perfekt balans mellan dessa två faktorer. Detta resulterar i väl planerade fritidsfordon med genomtänka utrustningar, för att kunna erbjuda hög kvalitet och funktionalitet till ett bra pris.

Något som dock är återkommande för alla deras modeller är bland annat en bredare spårvidd baktill för god väghållning, ABS och krockkudde för säkerhet och bekvämligheter som dubbla armstöd och panoramatak för trivsel. Vi hjälper dig mer än gärna i att berätta mer om deras olika modeller och vad som är kännetecknande för en husbil från Chausson.

Tidigt ute med ”vanlife”

Att resa med en van eller ”plåtisar” är en växande trend. Dock var Chausson på den här bollen redan i sin start. År 1980 lanserade dem sin första utrustade van. Idag har de flera olika modeller inom den här kategorin för de som vill resa med ett lite mindre fordon.

Återförsäljare av Chausson

Våra utställningshallar finns i dagläget i Borås och Stockholm, men vi levererar till kunder över hela Sverige. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell för just dina kommande resor. Välkommen till oss så berättar vi mer.