Husbilar

Hos oss hittar du nya och begagnade husbilar från välkända märken på marknaden.

Vill du ta med dig familjen på en oförglömlig semester?

Med en husbil väljer du själv var du vill åka och hur länge du stannar innan du styr färden mot ny destination. Inget annat boende bjuder på samma flexibilitet och frihet som en husbil gör och här hos oss kommer du garanterat hitta en som faller dig i smaken. I vår utställningshall finner du varierande modeller från marknadens ledande märken som bland andra Pilote, Dethleffs och LMC med fler i prisklasser som passar alla. Varesig du är på jakt efter en större variant som rymmer hela familjen eller en mindre för kortare turer hjälper vi dig hitta det du söker så att du snart kan ge dig ut på vägarna.

Kom in för ett personligt möte eller kolla runt bland alla husbilar här på vår hemsida. När du hittat något som väckt lite extra intresse hjälper vi dig vidare i ditt livs bästa affär.

Ett stort utbud av nya husbilar

Inget slår känslan av att kliva in i en helt ny husbil med alla garantier intakta och vetskapen om att allt man rör vid är oanvänt. När du väljer att köpa en ny husbil blir valmöjligheten dessutom med ens oändligt mycket större än om du söker bland begagnade objekt. Du väljer själv interiör utifrån tycke och smak liksom utrustning och tekniska detaljer som motsvarar det du behöver för att få en husbil som uppfyller alla personliga behov och önskemål.

Att tänka på för att hitta rätt husbil:

  • Storlek – Hur stor behöver husbilen vara för att alla ska få plats på resan? Kontrollera så att det finns tillräckligt med bäddar, bältade platser och förvaringsutrymmen.
  • Vikt – Beskriver hur mycket den maximalt får väga när du kör iväg.
  • Modell – Det finns helintegrerade, halvintegrerade, alkovbilar och campers som alla bjuder på individuella fördelar lämpade för olika sorters användning.
  • Säsong – Planerar du för sommarsemestrar eller behöver du en husbil som även fungerar vintertid?
  • Inredning – Här finns det egentligen inga rätt eller fel utan det viktigaste är att du hittar en som passar dig, din familj och alla era potentiella behov.
  • Pris – Vi erbjuder nya husbilar i alla prisklasser för att kunna presentera objekt som hålls inom din budgets ramar.
  • Känsla – Till sist, lita på din magkänsla. Det ska kännas rätt redan första gången du kliver in i husbilen.

 

Fundera på vad det är du söker efter så ser vi till så att du hittar rätt.

 

Vill du lära dig mer om

husbilar?

Ska du köpa husbil? Vi hjälper dig till ditt livs bästa affär

Mobilen är en pålitlig återförsäljare med ett brett utbud av nya husbilar och en djup passion för campinglivet. Det är med stort engagemang vi möter uppgiften att matcha samman våra kunder med den allra bästa husbilen utifrån deras personliga önskemål. Vår vision är att alla som lämnar oss ska känna sig hundra procent tillfreds med sin nya husbil liksom den service vi förmedlat genom affären. Den dagen man sedan behöver serva sin husbil är man välkommen tillbaka till vår serviceverkstad för både service och reparation i toppklass.

Välkommen in för en trygg och smidig affär.