Nya & begagnade husbilar till salu i Borås

Sugen på att köpa husbil?

Det finns inget som slår den frihet och flexibilitet en husbil erbjuder. Man väljer själv var man ska åka och hur länge man stannar innan det är dags att bege sig vidare mot nya äventyr. Oavsett om man reser med stora familjen eller ensam finns allt som behövs med på resan vilket innebär noll begränsningar.
Hos oss på Mobilen i Borås finner du ett omfattande utbud av såväl nya som begagnade fordon passande både längre familjesemestrar och mer spontana turer. Ring och prata med någon av våra kunniga försäljare eller kom in för ett personligt möte i vår utställningshall så guidar vi dig rätt i djungeln av valmöjligheter.

Ställplatser Borås

Letar du efter härliga ställplatser i och runt om Borås? Här tipsar vi om några:

Astern

Mitt emot badhuset hittar du 4 ställplatser med el. Här bor du mitt i centrum av Borås och närhet till både vacker natur och ett centrum med allt du behöver.

Åsundsholm
Golf & Country Club

Precis vid yttre Åsunden, 20 km söder om Ulricehamn. Här finns det 12 ställplatser, alla med el. Det finns tillgång till golfbana, grillplats och bad. Faciliteter som dusch, toaletter och wifi finns på plats.

 

Pickesjön

En grusparkering vid den populära Pickesjön i Borås. Här finns det en 3 km lång promenadslinga runt sjön. Det finns även en grillplats längs sjön och möjlighet för bad.

Väletablerad återförsäljare av husbilar i Borås

Vi på Mobilen finns här den dag du funderar på att köpa husbil för att hjälpa dig till en lyckad affär. Här arbetar allt från försäljare till servicetekniker för att ge dig det allra bästa och vi är alla eldsjälar liksom proffs på husbilar. Efter lång tid i branschen har vi investerat både erfarenhet och nödvändiga kunskaper som hjälper oss i vårt arbete där vi förväntas presentera det allra bästa för samtliga kunder. Vi vet vad vi pratar om och våra medarbetare erbjuds även löpande fortbildning för att uppdateras om det allra senaste. De förstår därtill vikten av personlig service för att alltid sätta dig och dina önskemål i centrum.

Uppskattar du professionell hjälp från engagerade försäljare som lyssnar till ditt behov för att därefter presentera en lösning som matchar allt du söker?

Varmt välkommen in till vår visningshall i Borås för ett personligt möte.

Semesteralternativ med otaliga fördelar

Campinglivet har alltid lockat såväl familjer som ensamma resenärer, men aldrig tidigare har efterfrågan på husbilar varit så pass omfattande som den är idag. Fler har helt enkelt insett de ovärderliga fördelar som husbilsägandet medför.
  • Maximal frihet och flexibilitet oavsett var man reser eller resans syfte.
  • En husbil är enkel att manövrera i såväl stadsmiljöer som på landsvägar och lätt att parkera.
  • Man kan ge sig ut på vägarna direkt så fort andan faller på.
  • Sovplats, toalett, kök och vardagsrum. Allt man behöver har man med sig för att aldrig behöva tänka på bekvämlighet eller praktiska element.

Nytt och begagnat I varierande prisklasser

För att kunna möta alla våra kunder med det allra bästa utifrån behov och plånbok har vi fyllt vårt sortiment med varierande modeller i alla tänkbara prisklasser. Här finns allt från begagnade husbilar till nya objekt utrustade med det allra senaste från husbilsvärldens alla ledande märken. Alla med sina egna fördelar. Väljer du begagnat kanske du får ut mer av pengarna och med en ny blir valmöjligheten rörande inredning, utrustning och teknik större. Givetvis har vi testkört, fukttestat och noga kontrollerat att alla funktioner är välbehållna innan de läggs ut för försäljning. Oavsett vad du väljer kommer du därmed kunna känna dig trygg med att din husbil är fri från problem utan risk för några dyrbara åtgärder de närmsta åren. Självklart lämnar vi även garanti på bilen baserad på dess ålder.