Nya & begagnade husbilar till salu i Eskilstuna

Är det dags för husbil för dig i Eskilstuna?

Känner du att husbil är det perfekta sättet för dig att resa på, och är på jakt efter den perfekta husbilen för dig? Härligt! Vi på Mobilen har ett brinnande intresse för husbilar och har ett brett sortiment av husbilar från välkända märken. Hos oss finns det både nya och begagnade husbilar i varierande prisklasser och vi hjälper dig att hitta den rätta husbilen för dig i Eskilstuna. Vill du se våra husbilar i verkligheten är du välkommen till våra utställningshallar i Borås och Stockholm. För att få hem den till dig erbjuder vi att leverera den. Vi har kunder över hela landet och är erfarna i att leverera husbilar trygg och säkert. Så om du känner att husbil är det perfekta sättet för dig att semestra på kan vi hjälpa dig att välja rätt!

Ställplatser Eskilstuna

Letar du efter härliga ställplatser i och runt om Eskilstuna? Här tipsar vi om några:

Torshälla Gästhamn

Här finns det fyra ställplatser, alla med el. För 160 kronor per natt kan du stå här. Ställplatserna är 7 meter långa, vilket innebär en begränsning på hur lång din husbil kan vara.

Arboga Golfklubb

Bara 5 minuter från Arboga centrum finns denna golfklubb med ställplats för 8 husbilar. Priset är 150 kronor per dygn, och i det ingår tillgång till dusch och toalett.

Sundbyholms Gästhamn

Nära Sundbyholms slott finns denna ställplats. Här kan du antingen checka in väl på plats, eller höra av dig till Sundbyholms camping för att förbokas.

 

Hög kompetens och lång erfarenhet

Alla vi som arbetar på Mobilen har lång erfarenhet gällande husbilar. Genom att också ha ett brinnande intresse för branschen ser vi till att alltid hålla oss uppdatera inom det senaste, och vill leverera hög service till de som vänder sig till oss för vägledning. Vi ser också till att en husbil innan leverans är besiktad, fukttestad och provkörd. Att köpa en husbil är en investering, så därför ska det vara enkelt att komma igång med resandet när du väl fått hem den. Vi ser till att du kan börja resa tryggt och problemfritt. Välkommen att höra av dig till oss på Mobilen så berättar vi mer!

Kontakta oss inför ditt köp av husbil

Att resa med husbil innebär många fördelar. Dels kan du resa när och var du känner för, och väl på plats är det enkelt att komma iordning. Aldrig har det varit enklare att resa! Så känner du att en husbil är det perfekta sättet för dig att njuta av den kommande sommaren på kan vi hjälpa dig att hitta den rätta matchen. I vårt breda sortiment av husbilar finns det något för alla. Kontakta oss redan idag, vi hjälper dig som bor i Eskilstuna inför ditt husbilsköp!