Nya & begagnade husbilar till salu i Gävle

Vi har husbilen för dig i Gävle

Med en husbil kan du skapa en härlig frihet och flexibilitet både när det gäller länge och kortare sträckor. Du slipper begränsningar och kan själva välja destination och reslängd utan att behöva planera i förväg. Det blir helt enkelt lite mer äventyr på semestern. Dessutom är det enkelt att dra iväg över helgen om det är extra fint väder någon annanstans. Med husbil öppnas nya sätt att resa på. Hos oss på Mobilen hittar du ett brett sortiment av husbilar, vi har något för alla. Våra husbilar kommer från välkända märken, och vi kan erbjuda både nya och begagnade modeller. Vi hjälper även dig i att hitta den husbil som passar just dina perfekt bäst. Våra utställningshallar finns idag i Borås och Stockholm, men kan enkelt ordna hemleverans till dig i Gävle. Den dag du är i behov av service är så självklart välkommen tillbaka. Vår verkstad ser till att ta hand om din husbil på bästa sätt. Välkommen till Mobilen!

Ställplatser Gävle

Letar du efter härliga ställplatser i och runt om Gävle? Här tipsar vi om några:

Raggsocka Logi

Intill Wij Trädgårdar finns denna nybyggda ställplats. Här finns det 10 ställplatser, varav 7 med el. Intill ligger Wij Trädgårdskök med fullständiga rättigheter. Här finns alla faciliteter du kan tänkas behöva!

Gävle Centrum

Nära Gävle centrum ligger det 9 ställplatser, alla med el. Här kan du stå året om och ha närhet till restauranger. På plats finns det även tillgång till dricksvatten och latrintömning.

Forsgården

Vid Testeboån finns det 7 ställplatser, alla med el. Här finns det möjlighet till bad och fiske från brygga, och för den som hyr ställplats går det även att använda kök, toa och dusch. Det finns även en vedeldad bastu att hyra.

Ny eller begagnad husbil, det är frågan!

Efterfrågan på husbilar ökar tydligt, och allt fler väljer det här sättet att njuta av sina semesterdagar på. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din semester erbjuder vi både nya och begagnade husbilar. Det är en otroligt härlig känsla att börja en resa med en alldeles ny husbil, samtidigt som en begagnad husbil ger mycket bil för pengarna. Det finns såklart fördelar med båda, och vi kan hjälpa dig att hitta den husbil som passar just dig. Självklart ser vi till att din husbil är provkörd, fukttestad och besiktad innan vi levererar hem den till dig i Gävle. För dig är det sedan bara att påbörja nästa resa med din nya husbil!

Kontakta oss inför ditt köp!

Har du frågor om oss eller om husbilar? Behöver du inspiration och råd inför ditt kommande köp? Vi svarar mer än gärna på allt du undrar över! Sväng förbi oss i våra utställningshallar i Stockholm eller Borås, eller ta kontakt med oss via telefon. Vi hjälper dig att hitta rätt husbil, och sen kan äventyret börja!