Nya & begagnade husbilar till salu i Göteborg

Brett sortiment av husbilar och husvagnar

Mobilen är husbilsåterförsäljare. I våra husbilsutställningar i Borås och Stockholm har vi över 50 husbilar och husvagnar till salu. Vi har husbilar i varierande storlekar och prisklasser, nya och begagnade fordon från välkända märken.
Vill du få din nya husbil levererad till Göteborg? Självklart löser vi det. Mobilen levererar husbilar till kunder i hela landet.

Prisvärda husbilar
Mobilen är ett väletablerat familjeföretag specialiserade på husbilar med vision om att skapa långsiktiga relationer och samarbeten där du som kund kan känna dig både nöjd och trygg. Med lång erfarenhet i branschen och kontinuerlig utbildning av samtliga medarbetare kan du känna dig säker på att vi vet vad vi talar om. Vi är noga med att följa med i utvecklingen vad gäller det allra senaste i husbilsvärlden och delar mer än gärna med oss av all kunskap vi samlat på oss för att ge dig det allra bästa enligt önskemål. Vi kan även erbjuda service då det behövs för att göra det ännu tryggare.
Ring eller kom in direkt till vår utställningshall så hjälper vi dig ut på vägarna för ditt livs äventyr.

Boendealternativ med otaliga fördelar
Vill du ta med familjen på en smidig och upplevelserik semester eller drömmer du om en möjlighet att snabbt komma ut på vägarna för att få ut mer av dina lediga dagar?

Ställplatser Göteborg

Det finns många vackra platser i och utanför Göteborg för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

Lisebergsbyn

Bo 10 minuter från centrala Göteborg! Här finns det gott om plats, hela 200 ställplatser. 159 platser har tillgång till el. Här bor du både nära centrum och naturen.

Tjörns Golfklubb

Mitt på Tjörn hittar du denna ställplats. Här finns det plats för 10 husbilar, närhet till både sevärdheter, restauranger och härliga bad i havet.

Lisebergs ställplats Skatås

Här finner du 37 ställplatser i ett mycket naturskönt område. Härifrån kan du enkelt ta dig in till Göteborg centrum och Liseberg med spårvagn. Anläggningen har öppet maj – november.

 

Välja ny eller begagnad husbil

Det är tydligt att fler och fler fattat tycke för campinglivet under de senaste åren och efterfrågan på husbilar ökar stadigt. Det som dock vanligast sätter stopp för drömmarna om den flexibla semestern är ekonomin varpå vi valt att fylla vår utvisningshall och sortiment med både nytt och begagnat i alla prisklasser. Även om känslan från en ny husbil är oslagbar är den självklara fördelen med en begagnad att priset är något lägre så att du kan få större och mer utrustning för pengarna. Givetvis är samtliga fordon besiktigade, fukttestade och noga kontrollerade så att alla funktioner är välbehållna. Oavsett om du väljer nytt eller begagnat kommer du få en husbil fri från problem och utan risk för dyra åtgärder. Du får givetvis också garantitid på bilen baserat på dess ålder.

Husbilar för dig i Göteborg

Den främsta anledningen till att så många väljer att köpa husbil är flexibiliteten och friheten som kommer på köpet. Man väljer själv var man vill åka och hur länge man ska stanna på en och samma plats för att få ut maximalt av sin utflykt och uppleva så mycket det bara är möjligt. Allt man behöver för övernattning har man med sig så man behöver aldrig fundera på var man ska sova eller hur man ska tillreda sin nästa måltid.
På Mobilen har vi ett stort sortiment av både begagnade och nya fordon från marknadens allra bästa tillverkare till riktigt bra priser. Oavsett vad du söker eller hur din nya husbil ska användas kommer vi kunna förse dig med ett matchande alternativ och ge dig råd och tips på vägen. I våra utställningshallar i Borås och Stockholm finner du över över 50 olika modeller att välja bland och givetvis erbjuder vi leverans av din nya husbil hem till dig i Göteborg. Här jobbar vi alltid med fokus på hög kvalitet och personlig service för att du ska känna dig trygg och nöjd med oss och den husbil du köper.

Fördelarna med våra husbilar är oändliga:
  • Frihet och flexibilitet oavsett reslängd eller färdmål.
  • De är enkla och smidiga både att köra och parkera.
  • Du kommer snabbt iväg när helst lusten faller på.
  • Sovplats, kök, toalett och vardagsrum. Du har alltid allt du behöver med dig.

Rätt husbil för dig och dina resor

Med ett brett sortiment med över 50 prisvärda objekt har du mängder av alternativ att välja mellan varesig du söker en mindre husbil för korta resor eller ett större fordon för hela familjen. Den första frågan du bör ställa dig är vad husbilen ska användas till och vilka krav som därmed ställs på exempelvis storlek och utrustning. Planerar du för långsemestrar genom Europa, eller kortare helgutflykter? Kanske ska den stå permanent parkerad över sommaren?
  • Alkovbil – Perfekt för större familjer
  • Halvintegrerad – Bekväm för det mindre sällskapet
  • Helintegrerad – Husbil extra allt
  • Camper – För stor frihet och optimal flexibilitet
Vill du i Göteborg veta mer om de olika modellerna eller få tips och råd kring beslutet så hjälper vi dig givetvis mer än gärna.