Nya & begagnade husbilar i Halmstad

Husbilar för alla

Är ni på jakt efter en husbil för hela familjen? Hos Mobilen i Borås, ca 15 mil från Halmstad, finns ett stort utbud av husbilar, både nya och begagnade i varierande prisklasser. Vi säljer husbilar och husvagnar från kända märken som bl.a. Pilote, Dethleffs och LMC.

Mobilen står för hög service och personlig kontakt. Vi levererar husbilen hem till dig i Halmstad eller annan ort i landet om så önskas. Välkommen!

Prisvärda husbilar för dig i Halmstad

Med lång erfarenhet från branschen och stor insikt i den ständigt pågående utveckling kan vi ge dig all hjälp du behöver inför ditt husbilsköp. Vi delar mer än gärna med oss av all den kunskap vi samlat på oss för att guida dig rätt i djungeln av valmöjligheter liksom vi finns här även i framtiden vid behov av service.

Vill du veta mer om våra husbilar, vår verksamhet eller bara dela lite tankar angående ditt kommande köp är du mer än välkommen att kontakta oss. Med vår hjälp är du snart ute på vägarna för ditt livs äventyr.

Husbilar Halmstad

Mobilen är ett väletablerat företag i Borås med ett stort utbud av husbilar för allas behov. I vår stora utställningshall finns över 50 olika modeller att välja mellan från marknadens ledande leverantörer, begagnade som nya i varierande prisklasser. Här finns något för alla varesig man är på jakt efter en husbil till familjens kommande semesterresa eller vill ha möjligheten till kortare, mer flexibla weekendturer.

Genom att fokusera på hög kvalitet och personlig service vill vi att alla våra kunder ska känna sig trygga och garanterat hitta en husbil de känner sig 100% nöjda med. Givetvis erbjuder vi hemleverans till dig i Halmstad liksom övriga Sverige.

Smidigt och bekvämt

Den främsta anledningen till husbilens popularitet är friheten och flexibiliteten som medföljer. Friheten att kunna ta sig precis var man vill för både längre och kortare turer utan att begränsas av fullbokade boenden eller frågor rörande mat och bekvämligheter. Så fort lusten faller in kommer man snabbt ut på vägarna och allt man behöver för sin övernattning har man med sig.

Hos oss kan du välja mellan både nya och begagnade modeller i varierande prisklasser. Givetvis är alla begagnade husbilar testkörda och noggrant kontrollerade för att garantera motsvara utlovad kvalitet och trygghet.