Nya & begagnade husbilar till salu i Halmstad

Husbilar för alla

Är ni på jakt efter en husbil för hela familjen? Hos Mobilen finns ett stort utbud av husbilar, både nya och begagnade i varierande prisklasser. Vi säljer husbilar och husvagnar från kända märken som bl.a. Pilote, Dethleffs och LMC.
Mobilen står för hög service och personlig kontakt. Våra utställningshallar är i Borås och Stockholm men levererar husbilen hem till dig i Halmstad eller annan ort i landet om så önskas. Välkommen!

Ställplatser Halmstad

I Halmstads närhet finns många trevliga ställplatser. Här tipsar vi om några!

Gullbrannagården

15 minuter från shopping och bara några hundra meter till havet ligger denna härliga ställplats. Här finns det 10 ställplatser, alla med el. På plats finns alla faciliteter som behövs för en enkel och njutbar semester.

Vallhall gård ställplats

Med vacker utsikt över åkrar hittar du denna ställplats. Här finns det 25 ställplatser, med 15 stycken som har el. Här bor du för 90 kronor per natt.

 

EddyLou

Denna ranch är perfekt för dig som älskar hästar. Här bor du för 150 kronor per natt, och det finns 9 ställplatser. Det finns även tillgång till wifi och grillplats.

 

Smidigt och bekvämt

Den främsta anledningen till husbilens popularitet är friheten och flexibiliteten som medföljer. Friheten att kunna ta sig precis var man vill för både längre och kortare turer utan att begränsas av fullbokade boenden eller frågor rörande mat och bekvämligheter. Så fort lusten faller in kommer man snabbt ut på vägarna och allt man behöver för sin övernattning har man med sig. Hos oss kan du välja mellan både nya och begagnade modeller i varierande prisklasser. Givetvis är alla begagnade husbilar testkörda och noggrant kontrollerade för att garantera motsvara utlovad kvalitet och trygghet.

Prisvärda husbilar för dig i Halmstad

Med lång erfarenhet från branschen och stor insikt i den ständigt pågående utveckling kan vi ge dig all hjälp du behöver inför ditt husbilsköp. Vi delar mer än gärna med oss av all den kunskap vi samlat på oss för att guida dig rätt i djungeln av valmöjligheter liksom vi finns här även i framtiden vid behov av service.
Vill du veta mer om våra husbilar, vår verksamhet eller bara dela lite tankar angående ditt kommande köp är du mer än välkommen att kontakta oss. Med vår hjälp är du snart ute på vägarna för ditt livs äventyr.

Ett tryggt köp

Mobilen är ett väletablerat företag med ett stort utbud av husbilar för allas behov. I våra stora utställningshallar finns över 50 olika modeller att välja mellan från marknadens ledande leverantörer, begagnade som nya i varierande prisklasser. Här finns något för alla varesig man är på jakt efter en husbil till familjens kommande semesterresa eller vill ha möjligheten till kortare, mer flexibla weekendturer.
Genom att fokusera på hög kvalitet och personlig service vill vi att alla våra kunder ska känna sig trygga och garanterat hitta en husbil de känner sig 100% nöjda med. Givetvis erbjuder vi hemleverans till dig i Halmstad liksom övriga Sverige.