Nya & begagnade husbilar till salu i Helsingborg

Letar du efter en husbil med det lilla extra?

Du hittar den hos Mobilen! I våra utställningshallar i Borås och Stockholm finns ca 50 olika husbilar, både nya och begagnade i olika prisklasser. Vi säljer husbilar från kända märken till bra priser. Mobilen står för hög kvalitet och service. Självklart levererar vi din nya husbil hem till dig i Helsingborg.

Ställplatser Helsingborg

Att semestra i Helsingborg innebär många vackra vyer. Här är några tips på ställplatser i och runt om Helsingborg:

First Camp Ställplats Råå vallar

Nära Helsingborgs centrum hittar du denna ställplats. Här finns det 12 platser, alla utan el. Hit kan du åka året runt!

Lundåkrahamnen

Perfekt för dig som är intresserad av fåglar! Här bor du nära ett fågelreservat och även ön Ven. Det finns 48 ställplatser, alla med el.

Bögerups ställplats

Intill en gammal gård från 1700-talet kan du njuta av tystnaden. Här finns sju ställpaltser varav två med el. Här finns även en mängd aktiviteter för dig som gäst.

Prisvärda husbilar för dig i Helsingborg

När du vänder dig till oss på Mobilen kan du känna dig trygg i att vi vet vad vi pratar om och förser dig med en av marknadens bästa husbilar. Som väletablerad husbilsförsäljare har vi gott om erfarenhet från branschen att dela med oss av och vi följer kontinuerligt med i utveckling för att vara fullt uppdaterade kring det allra senaste. Målet är att du ska känna dig nöjd från det att du ringer oss tills du tar emot nycklarna till din nya husbil. Vi kommer också att finnas här för dig i Helsingborg om du skulle behöva hjälp med service i framtiden. Hos oss kan du välja mellan både nya och begagnade modeller i varierande prisklasser. Givetvis är alla begagnade husbilar testkörda och noggrant kontrollerade för att garantera motsvara utlovad kvalitet och trygghet.

Den perfekta husbilen för dig

Campinglivet har alltid lockat semesterfirare, men aldrig tidigare har efterfrågan på husbilar varit så aktiv som den är idag.

Mobilen är en erkänd återförsäljare av husbilar från marknadens alla ledande tillverkare och i vårt sortiment finner du både begagnat och nytt i varierande priser. I vår utställningshall finns över 50 objekt av framstående modeller och vi hjälper dig mer än gärna med att peka ut de bästa alternativen matchandes just dina önskemål behov. Vi finns också här för framtida behov av service och vill du få din nya husbil levererad till Helsingborg ordnar vi med en snabb och smidig lösning.

Ser du något av intresse eller vill du bara ha en kunnig husbilsförsäljare att bolla din tankar med så är du alltid välkommen att höra av dig eller komma in för ett personligt samtal.

Nytt och begagnat i alla prisklasser

Den största anledningen till husbilens popularitet är flexibiliteten och friheten. Man styr själv över destination liksom reslängd och allt man behöver för sin övernattning har man hela tiden med sig. För att så många som möjligt ska få uppleva alla fördelar som campinglivet levererar har vi både begagnade och nya bilar i vårt sortiment med varierande prisklasser. Givetvis är samtliga begagnade husbilar testkörde och grundligt besiktigade så att allt fungerar optimalt och du aldrig behöver oroa dig för kostsamma åtgärder inom den närmsta framtiden. Genom att fokusera på hög kvalitet och personlig service vill vi att alla våra kunder ska känna sig trygga och garanterat hitta en husbil de känner sig 100% nöjda med. Givetvis erbjuder vi hemleverans till dig i Halmstad liksom övriga Sverige.