Nya & begagnade husbilar till salu i Linköping

Husbil Linköping

Är du på jakt efter en husbil? Hos oss hittar du husbilar i alla storlekar, nya som gamla. Vi har utställningar av våra husbilar i Borås och Stockholm, och har något för alla. Vi har kunder över hela Sverige, så att leverera din nya husbil till Linköping är inga problem. Vi hjälper dig att hitta en husbil perfekt för dina behov och hur du har tänkt att resa. Att resa med husbil är ett perfekt sätt att upptäcka nya platser på, det skapar en frihet att ta sig runt precis när och var man vill. Kontakta oss på Mobilen så hjälper vi att hitta den perfekta husbilen för dig i Linköping!

Ställplatser Linköping

Det finns många vackra platser i och utanför Linköping för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

Friluftsmuseet Gamla Linköping

Ställ din husbil på ett av Östergötlands största besöksmål! Här har du nära tillgång till ett av Sveriges mest besökta museer. På plats finns det 4 ställplatser, dock ingen med el. Priset ligger på 40 kronor per natt.

Tift Bäckgård Husbilsparkering

Här hittar du 15 ställplatser varav 5 har el. Platsen har öppet maj till september och det kostar 100 kronor per natt att stå här.

Valkebobadet, Ställplats

Med närhet till bad hittar du denna ställplats med 10 stycken platser. Det kostar 100 kronor per natt, och det är öppet från maj-augusti.

 

Ett brett sortiment av husbilar

Hos oss hittar du alla typer av husbilar. Vi har över 50 modeller i våra utställningshallar, nya som begagnade. Vi hjälper dig att komma fram till vilken husbil som passar dig bäst. Vi har fullt utrustade husbilar till lite enklare. Hos oss hittar du även husbilar i alla prisklasser. Med vår erfarenhet inom branschen och en passion för detta sätt att resa kan vi erbjuda dig all hjälp du kan behöva inför ditt köp. Välkommen till oss på Mobilen, vi ser till att du hittar den perfekta husbilen för just dig i Linköping.

Hör av dig till oss

Har du några frågor eller funderingar inför ditt köp är det bara att höra av dig till oss. Vi berättar med stolthet allt du behöver veta om våra husbilar. Tveka inte att ringa oss eller besöka våra utställningshallar om du vill ha ett personligt möte. Välkommen!

Ett tryggt köp

Vi ser alltid till att våra husbilar är av högsta möjliga kvalité när vi levererar dem till våra kunder. Vi gör alla undersökningar som krävs så att du kan känna dig trygg med ditt köp. När du får hem din husbil ska det vara enkelt att börja resa. Vi ser till att din husbil motsvarar alla förväntningar du har. Vill du se våra husbilar först är du självklart välkommen till våra utställningshallar. Då kan vi hjälpa dig att hitta den husbil som passar dig och din familj.