Nya & begagnade husbilar till salu i Lund

Nya och begagnade husbilar för dig i Lund

Letar du efter en husbil inför din semester i sommar? Välkommen till oss på Mobilen! Vi har utställningshallar i Borås och Stockholm med husbilar från välkända märken i varierande prisklasser. Genom oss kan du hitta den perfekta husbilen för dig om du vill börja resa mer flexibelt och enkelt. I vårt sortiment hittar du både nytt och begagnat och något för alla behov. Med en husbil kan du göra alla möjliga slags semestrar, alltifrån spontan små turer över helgen till längre resor både i och utanför Sverige. Vill du ha din nya husbil levererad till Lund är det inga problem, vi levererar husbilar till hela landet. Välkommen till oss på Mobilen för att hitta din perfekta husbil!

Ställplatser Lund

Det finns många vackra platser i och utanför Lund för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

First Camp Ställplats Råå vallar

Här finns det 12 platser för husbilar i två olika storlekar – 5xx7 meter och 5×12 meter. På plats finns det toalett med vask. Här finns det inte tillgång till el, servicehus eller poolområde, men på campingen bredvid kan du fylla på färskvatten gratis.

Lundåkrahamnen

Nära fågelreservat och ön Ven hittar du 48 ställplatser, alla med el. För 200 kronor per natt får du stå här, och det finns alla faciliteter du kan behöva. Platsen är vackert belägen i hamnen i Landskrona.

Jägersbo Camping

Vid Sätoftasjön ligger denna camping, med 12 ställplatser varav alla med el. Här är det öppet året runt, och priset per natt ligger på 295 kronor.

Res flexibelt - få mer tid över till semester!

Med en husbil öppnas dörrar för nya sätt att resa på. Tack vare att du alltid har med dig allt du behöver, samt att du slipper lägga tid på montering och uppställning, blir det enkelt att resa. Campinglivet har lockat människor under många år, men i dagsläget är husbilssemester mer populärt än någonsin förr. På grund av den frihetskänsla det för med sig att ”bara kunna dra” väljer alltfler det här sättet att resa på. Dessutom är det bekvämt för längre sträckor. Vi vill att du som kund i Lund ska känna dig trygg när du köper en husbil av oss, därför ser vi till att alla våra husbilar levereras i hög kvalitet. Innan vi levererar dem till våra kunder ser vi till att husbilen är besiktad, fukttestad och testkörd. För dig ska det vara enkelt att sätta igång med resan!

Hög kompetens inom branschen

Vi har ett stort intresse för husbilar och kan genom vår kompetens guida dig till att hitta den husbil som är perfekt för just de behov du har. Vi ser till att du får ut maximalt av din investering. Så om du i Lund har bestämt dig för att husbil är det perfekta sättet att resa på för dig hjälper vi dig att hitta rätt. Välkommen till oss på Mobilen, vi har husbilen för dig!