Nya & begagnade husbilar till salu i Norrköping

Vi har den perfekta husbilen för dig i Norrköping

Vill du semestra på ett flexibelt sätt? Känner du ett behov av att ha möjlighet till att resa snabbt, när andan faller in? Då kan en husbil vara det perfekta för dig i Norrköping. Vi på Mobilen har ett brett sortiment av husbilar från välkända märken i alla prisklasser. Alltså finns det något för alla hos oss, och vi uppdaterar ständigt sortimentet. Vi har kunder över hela Sverige, och kan enkelt och smidigt leverera hem en husbil till dig i Norrköping. Våra utställningshallar finns i Stockholm och Borås, så vill du se våra husbilar i verkligheten får du gärna göra ett besök. Har du frågor eller funderingar om våra husbilar kan du kontakta oss, vi svarar gärna på allt du undrar över.

Ställplatser Norrköping

Det finns många vackra platser i och utanför Norrköping för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

Stegeborgs Hamn

Här ligger du precis vid vattnen, med en härlig hamn som granne. Det finns 35 ställplatser här, alla med el. Priset ligger på 200 kronor per natt, och det finns en mängd faciliteter på plats och dessutom närhet till en restaurang.

Stegeborgsgården

Här finns det 4 ställplatser, för 160 kronor per natt. Här är det öppet året runt, och från och med maj har även restaurangen helgöppet.

Norrköping Ställplats

Mitt i centrum hittar du 6 ställplatser. Här har du närhet till det mesta! Priset ligger på 80 kronor per natt.

 

Res flexibelt och med stor frihetskänsla

Genom en husbil kan du resa när och var du vill, och samtidigt ha med dig allt du behöver. Allt fler väljer att resa på detta sätt, och upplever då en stor frihetskänsla. I ett land som Sverige kan man dessutom vilja anpassa resmålet beroende på var det är fint väder. Med en husbil blir det enkelt! Tack vare att du slipper montera tält och andra tillbehör kan du snabbt komma i ordning väl på plats, och åka vidare när du känner för det utan en massa extra arbete. Det blir helt enkelt lite mer semesterkänsla. Hos oss hittar du den perfekta husbilen för dig, som du kan skapa nya semesterminnen med. Välkommen till oss på Mobilen, här hittar du en mängd olika husbilar och garanterat något i din smak. Välkommen!

En trygg affär

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de gör ett köp hos oss. Det är därför vi alltid säkerställer genom olika tester att våra husbilar är av hög kvalité innan de lämnar oss. För dig ska det vara enkelt att påbörja din första resa, och du ska känna dig trygg i att allt fungerar som det ska. Vi ser till att det blir just så! Så har du i Norrköping bestämt dig för att det blir husbilssemester i sommar? Härligt! Vi hjälper dig att hitta rätt!