Nya & begagnade husbilar till salu i Örebro

Dags för dig i Örebro att köpa husbil?

Bor du i Örebro och funderar på att köpa husbil? Besök våra utställningshallar i Borås eller Stockholm! Hos oss hittar du husbilar i alla prisklasser, både nya och begagnade fordon från välkända märken. Vi guidar dig genom sortimentet så att du kan hitta en husbil perfekt för hur du vill resa och vilka behov du har. Vi finns idag i Borås och Stockholm men har kunder över hela landet, så att köra hem din nya husbil till dig i Örebro är inga problem. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra husbilar!

Ställplatser Örebro

Det finns många vackra platser i och utanför Örebro för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

First Camp Ställplats Nora

Här bor du ett stenkats från Norasjön och en vacker stadskärna. Här hittar du 21 ställplatser, alla med el. Det finns även tillgång till toaletter, dricksvatten och latrintömning.

Arboga Golfklubb

Här finns det 8 ställplatser och alla har el. Du bor bara 5 minuter från Arboga centrum och har tillgång till både toaletter och dusch här.

Naturens teater/Tysslingens besökscenter

Här hittar du 10 ställplatser, varav 4 stycken med el. Säsongen sträcker sig från mars till september, och priset per natt ligger på 150 kronor.

Ditt nästa äventyr börjar hos oss

Att resa med husbil är idag mer populärt än någonsin, och det är inte konstigt med tanke på alla fördelar. Dels kan du bestämma helt och hållet när du vill resa, vart du vill resa samtidigt som du har allt du behöver med dig. Vi på Mobilen besvarar den höga efterfrågan det är på husbilar genom att ha ett brett sortiment av fordon från välkända märken. Hos oss finns det något för alla, alltifrån välutrustade husbilar med extra allt till enklare fordon i lägre prisklasser. Vi har både begagnade och nya objekt. Behöver du hjälp att hitta rätt har vi bred kunskap inom vad som är värt att tänka på när man väljer vilken husbil man ska ha. Vi ser till att du hittar en perfekt match med en husbil du kan åka ut på nya äventyr med. Välkommen till oss på Mobilen!

Prisvärda husbilar för dig i Örebro

Vi uppdaterar regelbundet vårt utbud och ser till att alltid vara med på det senaste inom branschen. Fundera först själv på hur du vill resa och vilka behov du har, och ta sedan kontakt med oss. Vi berättar om vårt utbud och vägleder dig fram genom alla beslut man kan behöva ta inför ett husbilsköp. Vi ser till att du hittar något som motsvarar dina förväntningar, och ser sedan till att din nya husbil körs hem till dig i Örebro. Kontakta oss redan idag på telefon eller kom och besök våra utställningshallar!