Nya & begagnade husbilar till salu i Södertälje

Husbilar för dig i Södertälje

Är du sugen på att resa på ett nytt sätt jämfört med hur du rest tidigare? Tycker du det är viktigt att känna sig fri och flexibel i resandet? Då verkar det som att en husbil är det perfekta valet för dig. Hos oss på Mobilen hittar du ett brett sortiment av husbilar, både nya som begagnade, i varierande prisklasser. Vi har helt enkelt husbilar för alla behov. Besök gärna våra utställningshallar i Borås eller Stockholm, vi kan hjälpa dig att hitta en husbil som passar just dig. Vi har kunder över hela landet, och erbjuder hemleverans till dig i Södertälje. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Ställplatser Södertälje

Det finns många vackra platser i och utanför Södertälje för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

Södertälje Gästhamn

Vackert belägen vid hamnen hittar du denna ställplats. Här finns det plats för 4 husbilar, och alla platser har tillgång till el. Säsongen startar 15 maj och sträcker sig till 15 augusti. På plats har du tillgång till dusch, toaletter, wifi och dricksvatten. Det finns även närhet till restaurang.

First Camp Nickstabadet-Nynäshamn

Denna plats är belägen vid Nynäshamns populära havsbad. Här finns allt för den som älskar bad, och dessutom finns det restauranger och caféer. Här finns det 40 platser, alla med el, samt alla faciliteter som behövs.

First Camp Ställplatsstockholm

Den här ställplatsen är öppen året runt, dygnet runt. Du checkar enkelt in med kort i automaten vid infarten. Det finns 48 platser varav 38 platser har el.

 

Kontakta oss!

Har du bestämt dig för att husbil är det perfekta sättet att resa på? Härligt, det tycker vi också! Välkommen till oss på Mobilen, vi hjälper dig att hitta den perfekta matchen bland alla våra husbilar.

Res smidigt, bekvämt och flexibelt

Allt fler väljer att resa med husbil, och det är inte konstigt med tanke på fördelarna. Istället för att boka boende i förväg, leta restauranger att äta på och åka trångt kan du resa bekvämt med husbil. Du behöver inte planera massor i förväg utan kan resa när du känner för det, precis vart du vill. Dessutom har du alltid med dig allt du behöver, både sovplats och ett utrustat kök. Vi hjälper dig i Södertälje att hitta den husbil som passar just de behov som du har. I vårt sortiment finns det något för alla. Kolla gärna igenom vårt sortiment på vår hemsida, har du några frågor om en specifik modell är det bara att höra av dig. Vi svarar gärna på dina frågor!

Ett tryggt köp

Vi vill alltid leverera hög kvalitet, och att våra kunder känner sig nöjda och trygga med sin investering. Vi ser till att husbilen är besiktad, fukttestad och provkörd innan vi levererar din husbil hem till dig i Södertälje. När du väl har fått hem din husbil är det bara att sätta igång med resandet. Ta första steget mot ditt nya äventyr och besök oss!