Nya & begagnade husbilar till salu i Sollentuna

Ett äventyr med början i Sollentuna

Går du i som bor i Sollentuna i tankarna att köpa husbil? Gör slag i saken och säkra sommarens semester redan nu! Fördelarna med husbil är många: du kan packa hela semestern direkt i semesterns bostad, det är ett bekvämt sätt att resa och äventyret börjar så fort du har startat din husbil. För dig som funderar på om detta kan vara något för dig hjälper vi på Mobilen gärna till och svarar på de frågor du kan ha. Vi befinner oss i Borås och Stockholm men kan leverera hem till dig. Gå från dagdrömmar till att ha en riktig drömsemester att se fram emot!

Ställplatser Sollentuna

Det finns många vackra platser i och utanför Sollentuna för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

Bredängs camping Stockholm

Det här en högt och vackert belägen palts vid Sätraskogens naturreservat med närhet till bad. Det finns 380 platser för husbilar, varav 204 med el.

First Camp Ställplatsstockholm

Det här är en liten och personlig camping vid Flatens naturreservat. Här är det nära till naturen men även ett bra läge för att semestra i Stockholm. Det finns 48 ställplatser, varav 38 med el.

Långholmens husbilscamping

Här hittar du 77 ställplatser perfekt belägna om du vill upptäcka Stockholm. Här har du all service du behöver samtidigt som du är nära Stockholm centrum.

Det ska kännas säkert att köpa husbil

Med många års erfarenhet kan du som kund i Sollentuna känna dig trygg. Vi har som mål att alltid utvecklas i vår kunskap om husbilar och hänga med i det senaste i branschen. För dig innebär det en säkerhet från och med att du blivit nyfiken på husbilar till att du har nycklarna i handen och när du behöver hjälp med service. Vi har som mål att stötta dig som vill köpa en husbil från oss. En semester med din husbil ska vara härlig, något vi vill vara med och säkerställa för dig i Sollentuna. Ta nästa steg mot oförglömliga resor genom att kontakta oss på Mobilen!

Både nya och begagnade husbilar

Som återförsäljare av husbilar har vi ett utbud av både nya och begagnade, så att du kan hitta det som passar dig bäst. Med en begagnad husbil kan du kommer ner lite prismässigt, medan en ny erbjuder fler valmöjligheter i form av inredning och utrustning. Båda har sina fördelar helt enkelt. Oavsett vad du väljer kan vi utifrån våra tester garantera dig en hög standard om du i Sollentuna ska köpa husbil. Vi gör kontroller och utför fukttester, ser till att alla funktioner fungerar felritt, allt för att du ska kunna njuta av dina framtida semestrar så mycket som möjligt.

Att tänka på om du vill köpa husbil

Fördelarna med husbil är som sagt många. Det ger en härlig flexibilitet i semestern. Till exempel kan du resa efter var du vet att solen skiner, och du behöver aldrig oroa dig för att hitta en plats att sova för natten. Men innan äventyret börjar finns det några saker att fundera på för att få ut så mycket som möjligt av din husbilssemester. Hur många ska få plats i din husbil? Under vilken säsong vill du främst använda den? Vilken modell passar bäst till ditt sätt att semestra på? Har du svårt att komma fram till vad som passar dig bäst är det bara att höra av dig till oss. Att köpa en husbil ska vara roligt, inte krångligt!