Nya & begagnade husbilar till salu i Sundsvall

Vi hjälper dig i Sundsvall att hitta rätt husbil!

Vill du resa obegränsat och alltid ha närhet till ett äventyr? Eller är du mer ute efter ett bekvämt sätt att resa på? Oavsett vilken typ av resenär du är kan en husbil vara rätt val för dig. En husbil öppnar dörrarna för att resa på studs, när och var du vill. Men samtidigt är det bekvämt eftersom du alltid har med dig allt du behöver, och det är bekvämt att sitta i en husbil när du reser längre sträckor. På Mobilen finns det en mängd olika husbilar för att möta olika slags behov. Vi kan erbjuda både nya och begagnade husbilar, och det finns husbilar i varierande prisklasser. Så känner du att en husbil är det perfekta sättet att resa på kan vi hjälpa dig att hitta rätt modell. Besök våra utställningshallar i Borås eller Stockholm, eller ring oss, så berättar vi mer. Att sedan leverera till dig i Sundsvall är inga problem!

Ställplatser Sundsvall

Det finns många vackra platser i och utanför Sundsvall för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

Sundsvall GK

Med närhet till golfbana ligger denna ställplats. Här finns det 4 platser med möjlighet till el. Säsongen är året runt här, och priset ligger på 100 kronor per natt.

Färjas Brygga

Här finns det 7 ställplatser, alla med el. För 175 kronor per natt kan du stå här, och det finns tillgång till wifi, dusch och toaletter. Här har du även nära till en restaurang.

First Camp Fläsian

Här har du en vacker camping vid havet. Sundsvall centrum ligger cirka 5 km. Här finns alla faciliteter du behöver!

Smidigt och bekvämt

Att resa med husbil blir allt mer populärt och många väljer detta framför andra boendealternativ främst för den flexibiliteten och frihetskänslan som medföljer. Du kan bestämma själv vart du vill åka, hur länge du vill stanna och hur ofta du vill resa. Samtidigt har du med dig alla bekvämligheter som kök och allt som behövs för en övernattning. Fördelarna med husbil är alltså många, och det är därför allt fler väljer det här sättet att resa på. Känner du att detta är något för dig? Vi är redo för att hjälpa dig att hitta den perfekta husbilen för dig i Sundsvall, och ser till att den levereras i hög kvalitet. För dig ska det vara enkelt att bara sätta igång med din nästa resa. Ditt kommande äventyr börjar hos oss!

Kontakta oss inför ditt husbilsköp

Vi har hjälpt människor över hela Sverige med att hitta den perfekta husbilen. Med vårt breda sortiment finns det något för alla. Behöver du råd eller inspiration? Eller har du frågor om oss eller våra husbilar? Hör av dig till oss, vi svarar mer än gärna på dina frågor. Välkommen!