Nya & begagnade husbilar till salu i Trollhättan

Letar du efter en husbil till sommarens semesterresor?

Besök Mobilen i Borås, ca 10 mil söder om Trollhättan. Vi har en stor utställningshall med ca 50 husbilar, både nya och begagnade. Vi säljer husbilar i varierande prisklasser från kända märken.

Vill du få din nya husbil levererad till Trollhättan? Mobilen levererar husbilar till hela landet.

Husbilar Trollhättan

Mobilen är ett väletablerat familjeföretag i Borås, specialiserade på återförsäljning av husbilar från marknadens största och mest välkända tillverkare. I vårt sortiment finns både nytt och begagnat i varierande prisklasser motsvarande alla varierande behov för såväl längre familjesemestrar som spontana korta turer.

Med personlig service och hög kvalitet ser vi till så att du är trygg och nöjd genom hela samarbetet, från första kontakt tills du lämnar med nycklarna i handen. Vi finns också här för framtida service och givetvis kan vi erbjuda direktleverans hem till dig i Trollhättan som underlättar affären ytterligare.

Nya och begagnade husbilar

Campinglivet har lockat semesterfirare genom alla tider, men aldrig tidigare har husbilen varit så eftertraktad som den är i dagsläget. Dess popularitet beror till största delen på den flexibilitet och frihet som man får med all bekvämlighet och utrustning som behövs för både korta och längre övernattningar.

Känslan av att kliva in i en ny husbil är oslagbar, men genom att välja ett begagnat objekt kan man i sin tur få mer för pengarna både vad gäller storlek och utrustning. Med ett brett sortiment garanterar vi matchande objekt för samtliga kunder oavsett önskemål, behov och budget. Givetvis har vi besiktigat, fukttestat och testkört allt som är till salu för att garantera dig en problemfri resa.

Prisvärda husbilar för alla i Trollhättan

Alla vi som arbetar på Mobilen har lång erfarenhet i branschen och ett brinnande intresse för husbilsvärlden. Vi vet vad vi pratar om och förstår vad du som kund behöver för att få ut maximalt av din investering.

Har du hittat en husbil i vårt sortiment som du finner intressant eller vill du bara bolla lite idéer med en aktör som kan husbilar är du välkommen att kontakta oss. Ring eller besök oss direkt för ett personligt möte och en riktigt lyckad affär.