Nya & begagnade husbilar till salu i Uddevalla

Stort utbud av husbilar

Dags att skaffa husbil? I husbilsåterförsäljaren Mobilen:s utställning i Borås och Stockholm finns ca 50 olika objekt med både nya och begagnade fordon till salu. Besök oss och hitta din nya husbil till bra pris. Vi levererar din nya husbil hem till dig i Uddevalla.

Ställplatser Uddevalla

Runt Uddevalla finns en mängd vackra platser. Här tipsar vi om några ställplatser du kan besöka:

Lysekils Marina Basteviksholmarna

Här finns det 43 ställplatser, alla med el. Du bor vackert vid havet med närhet till att ta en god glass från kiosken, vackra promenadstråk och vackra områden.

Johannesvik Camping

Här finns det 8 platser för husbilar, alla med el. Det finns både tillgång till toaletter, dusch, dricksvatten och latrintömning. Härifrån har du närhet till badet!

First Camp Solvik-Kingshamn

Här väntar dig en vacker utsikt över havet, mitt i vackra Bohuslän. Här finns det möjlighet till en mängd aktiviteter. På plats finns det 34 ställplatser tillgängliga, alla med el.

En prisvärd husbil för dig i Uddevalla

Mobilen är ett familjeföretag med kunder spridda över hela landet. I vår utställningshall står över 50 husbilar till salu för tillfället och vi fyller kontinuerligt på med nya objekt såväl nytt som begagnat. Finner du något intressant erbjuder vi oss givetvis att leverera dig din nyinköpta husbil direkt till dig i Uddevalla så att du slipper krångel med logistiken. Ring eller besök oss direkt så hjälper vi dig till en lyckad affär.

Husbilar av alla slag

Drömmer du om en upplevelserik semester med möjligheten att se och uppleva så mycket som möjligt så är husbilen det självkära alternativet.
Hos oss på Mobilen finns både begagnade och nya husbilar från välkända märken som Pilote, LeVoyaguer, Dethleffs, Euromobil och många fler i varierande prisklasser. Vi som arbetar här har alla lång erfarenhet från branschen och en djup passion för husbilslivet som hjälper oss i vår uppgift att förse samtliga kunder landet över med rätt alternativ för deras behov. Här får du engagerad hjälp från första mötet tills vi lämnar över nycklarna till din nya husbil. Vi finns även här den dagen du är i behov av service och givetvis kan vi ordna med leverans hem till dig Uddevalla.

Husbilar för alla familjer

Det är framförallt friheten och flexibiliteten som lockar fler och fler till att köpa husbil och vi har modeller lämpade för såväl kortare turer som längre semesterresor genom Europa. Vi erbjuder allt från större och mer välutrustade husbilar till enklare modeller i olika prisklasser för att fler ska ha möjlighet att ge sig ut på vägarna. Alla objekt är fukttestade, provkörda och noggrant besiktigade för att hålla toppklass utan behov av några kostsamma reparationer eller åtgärder inom de närmsta åren.