Nya & begagnade husbilar till salu i Umeå

Hos oss finns den rätta husbilen för dig i Umeå

Längtar du efter att kunna resa på ett flexibelt och smidigt sätt? Älskar du att slippa planera och ta resande lite som det kommer? Då kan en husbil vara ett bra sätt för dig att resa på! Vi har en mängd olika husbilar i alla prisklasser. Våra husbilar är från välkända märken, det finns helt enkelt något för alla hos oss. Våra utställningshallar finns i Borås och Stockholm men att leverera din nya husbil till dig i Umeå är inga problem. Vi har kunder över hela Sverige och ser till att våra husbilar kommer fram tryggt och säkert till våra kunder. Kom och besök oss eller kika vidare online för att se vårt breda sortiment. Kontakta oss om du känner att husbil är det rätta valet! Vi hjälper dig i Umeå att hitta den rätta matchen.

Ställplatser Umeå

Det finns många vackra platser i och utanför Umeå för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

Kvarkenfisk

Cirka 28 km från Umeå hittar du 18 ställplatser, alla med el. Här har du utsikt över havshorisonten. Det finns inget sätt att boka, det är bara att komma och ta en ledig plats. Här kostar det 250 kronor per dygn.

Festplatsen i Vännäsby

Från maj till oktober finns det möjlighet att stå här. 5 ställplatser, samtliga med el, finns tillgängliga. På plats är det nära till Umeälven, affär och en pizzeria.

 

Tavelsjö ställplats

Här kan du ställa dig året runt. 6 ställplatser finns tillgängligt, och i närhet finns det restaurang, grillplats och tillgång till wifi.

En trygg affär när du köper husbil hos oss

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de köper en husbil hos oss. För dig ska det vara enkelt att börja resa när du väl har fått hem din husbil, så därför ser vi till att den har gått igenom alla tester och undersökningar innan den levereras hem till dig. Våra husbilar är alltid av hög kvalitet så att du kan resa i vetskap om att allt fungerar som det ska. Med vår expertkompetens inom branschen och husbilar ser vi till att du får hem en husbil som du kan skapa nya, härliga semesterminnen med.

Ett flexibelt sätt att resa

Många väljer att resa med husbil på grund av den frihetskänsla det ger. Genom husbil slipper du planera och boka in en massa i förväg, du kan enkelt åka iväg när du känner för det. Anpassa resmålet efter vart det är bra väder, eller åk på en riktig roadtrip, möjligheterna är oändliga. Hos oss finns den perfekta husbilen just för dig i Umeå, vi har lång erfarenhet gällande husbilar och kan vägleda dig i de val som behöver tas för att hitta rätt. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta din nya husbil!