Nya & begagnade husbilar till salu i Uppsala

Husbil för dig i Uppsala

Vill du ha en husbil att semestra i under sommaren? Det finns många härlig fördelar med att ha en husbil. Det är ett enkelt sätt att ta sig runt, och du kan anpassa semestern helt utifrån när och var du vill resa. Det är ett bekvämt sätt att ta sig runt på, och du har alltid med dig allt du behöver. Hos oss på Mobilen hittar du ett brett sortiment av husbilar, begagnade som nya. Vill du se vårt sortiment med egna ögon kan du besöka våra anläggningar i Borås eller Stockholm. Att leverera en husbil till dig i Uppsala är inga problem, vi har kunder över hela Sverige och stor erfarenhet av leveranser. Så ta din semester till nya höjder med en husbil från oss!

Ställplatser Uppsala

Det finns många vackra platser i och utanför Uppsala för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

Stall Torsbrogården

Här hittar du 4 ställplatser, varav 2 har elektricitet. Det finns även tillgång till dricksvatten här, och det är öppet året runt. Priset ligger på 150 kr.

Friiberghs GK

Detta är en plats nära golfbanan och range. En plats med el kostar 150 kr, utan el ligger på 50 kr. Det finns tillgång till dusch, toalett och restaurang.

Källinge gård

Två härliga ställplatser ute på landet! Här kan du göra härliga utflykter i området. För 150 kronor per natt ingår el och dricksvatten.

 

Kontakta oss inför ditt köp av husbil

Om du i Uppsala har bestämt dig för att köpa en husbil kan vi hjälpa dig att hitta rätt. Idag hittar du oss i Borås och Stockholm men hjälper självklart dig oavsett var du bor. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vi har modeller för alla slags behov

Hos oss hittar du alla typer sv husbilar. Kanske söker du efter en helt ny, med de senaste funktionerna. Vi har också begagnade husbilar, som passar dig som vill ha en husbil till ett bra pris. Innan du kommer till oss kan det vara bra att fundera på vad just du och din familj har för behov, så hjälper vi dig sedan att hitta den perfekta matchen. Vi hjälper dig i Uppsala att hitta en husbil med de funktioner du behöver och en stil enligt din smak. Välkommen till Mobilen!

Erfaren personal genom processen

Vi har ett stort intresse för branschen och därför även bred kompetens. Med vår passion för husbilar kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta valet, som du kan skapa nya semesterminnen med. Vi delar gärna med oss av tips och råd, och kan svara på alla frågor du har. Vi ser också till att alla husbilar alltid levereras i högst möjliga kvalité så att du kan börja din resa på en gång.