Dags att köpa husbil i Varberg?

Funderar du på att köpa husbil?

Besök Mobilens husbilsutställning i Borås, ca 9 mil från Varberg. Vi har över 50 objekt till salu. Hos oss hittar du husbilar i varierande storlekar och prisklasser, nya och begagnade fordon från välkända märken.

Vill du få din nya husbil levererad till Varberg? Inga problem. Vi levererar husbilar till kunder i hela landet.

Husbilar Varberg

Aldrig tidigare har husbilen varit ett så populärt alternativ som det är idag och vi på Mobilen besvarar den höga efterfrågan med ett brett sortiment från marknadens alla ledande tillverkare. Här finns både nya och begagnade fordon från kända märken som Pilote, Dethleffs, LeVoyaguer, Euramobil och många fler i varierande prisklasser. Oavsett om du behöver en husbil som klarar längre turer eller en enklare för sporadiska övernattningar kommer du garanterat hitta rätt i vår välfyllda utställningshall. Behöver du hjälp delar vi givetvis med oss av all den kunskap vi samlat på oss genom åren och ser till så att du lämnar med en husbil matchandes allt det du drömt om.

Äventyret börjar här

Letar du efter en husbil till familjesemestern?

Känslan man får när man kliver in en helt ny husbil är oslagbar, men även våra begagnade modeller håller hög klass och kan ge dig möjligheten att få mer bil för pengarna. Givetvis har vi provkört, fukttestat och noga kontrollerat alla husbilar i vår egen verkstad. Oavsett vad du köper kan du känna dig trygg med att den motsvarar utlovad kvalitet och att du inte behöver lägga pengar på några dyra åtgärder inom den närmsta framtiden.

Prisvärda husbilar i Varberg

Vi vet vad vi pratar om och följer kontinuerligt med i husbilsvärldens utveckling för att hålla oss a jour med det allra senaste. Fundera på vad din husbil behöver för att passa in i dina planer och kontakta sedan oss på Mobilen så matchar vi samman dig med det mest lämpade alternativet. Vill du sedan ha hjälp med leverans hem till Varberg ordnar vi det snabbt och smidigt så att du snart kan ta dig ut på vägarna.

Ser du något du gillar eller vill du ha tips och råd genom köpet? Kontakta oss redan idag eller kom in på ett besök i vår utställningshall.