Nya & begagnade husbilar till salu i Varberg

Funderar du på att köpa husbil?

Besök Mobilens husbilsutställning i Borås eller Stockholm. Vi har över 50 objekt till salu. Hos oss hittar du husbilar i varierande storlekar och prisklasser, nya och begagnade fordon från välkända märken.
Vill du få din nya husbil levererad till Varberg? Inga problem. Vi levererar husbilar till kunder i hela landet.

Ställplatser Varberg

Här hittar du några tips på ställplatser runt om Varberg!

Bua hamn

Här finns det vackra promenadslingor och stränder med både sand och klippor. Det finns även en stor mängd fåglar för den fågelintresserade. På plats finns det 39 ställplatser, alla med el.

  

Warberg Tomateria Ställplats

Vid en härlig butik med egenodlade grönsaker finner du denna ställplats. Här finns det 6 ställplatser, alla med el. På plats finns det även toaletter, dricksvatten och tillgång till wifi.

  

Destination Apelviken

Ett mycket populärt resmål. Här finns det 500 platser för husbilar, alla med el. Du bor precis vid havet och har även närhet till att promenera in till stadskärnan. Här finns allt du behöver!

 

Prisvärda husbilar

Vi vet vad vi pratar om och följer kontinuerligt med i husbilsvärldens utveckling för att hålla oss a jour med det allra senaste. Fundera på vad din husbil behöver för att passa in i dina planer och kontakta sedan oss på Mobilen så matchar vi samman dig med det mest lämpade alternativet. Vill du sedan ha hjälp med leverans hem till Varberg ordnar vi det snabbt och smidigt så att du snart kan ta dig ut på vägarna.
Ser du något du gillar eller vill du ha tips och råd genom köpet? Kontakta oss redan idag eller kom in på ett besök i vår utställningshall.

Brett utbud av husbilar

Aldrig tidigare har husbilen varit ett så populärt alternativ som det är idag och vi på Mobilen besvarar den höga efterfrågan med ett brett sortiment från marknadens alla ledande tillverkare. Här finns både nya och begagnade fordon från kända märken som Pilote, Dethleffs, LeVoyaguer, Euramobil och många fler i varierande prisklasser. Oavsett om du i Varberg behöver en husbil som klarar längre turer eller en enklare för sporadiska övernattningar kommer du garanterat hitta rätt i vår välfyllda utställningshall. Behöver du hjälp delar vi givetvis med oss av all den kunskap vi samlat på oss genom åren och ser till så att du lämnar med en husbil matchandes allt det du drömt om.

Äventyret börjar här

Letar du efter en husbil till familjesemestern?
Känslan man får när man kliver in en helt ny husbil är oslagbar, men även våra begagnade modeller håller hög klass och kan ge dig möjligheten att få mer bil för pengarna. Givetvis har vi provkört, fukttestat och noga kontrollerat alla husbilar i vår egen verkstad. Oavsett vad du köper kan du känna dig trygg med att den motsvarar utlovad kvalitet och att du inte behöver lägga pengar på några dyra åtgärder inom den närmsta framtiden.