Planer på att köpa husbil i Värnamo?

Köpa ny eller begagnad husbil?

Oavsett vad för typ av husbil du letar efter, hittar du den hos Mobilen i Borås, ca 11 mil från Värnamo. Vi har ett brett utbud av husbilar i olika modeller från välkända märken. I vår utställningshall finns ca 50 husbilar i olika prisklasser.

När du köper din husbils hos Mobilen får du den levererad hem till Värnamo. Vi står för hög service och bra priser.

En trygg affär för dig i Värnamo

Mobilen är en erkänd husbilsåterförsäljare i Borås med gedigen erfarenhet från lång tid i branschen. Det är med djup kunskap och stor passion för husbilsvärlden som vi levererar kvalitativa husbilar till kunder landet över motsvarandes alla deras krav och önskemål.

Har du sett något som fångat ditt intresse i vårt sortiment? Ring eller besök vår utställningshall så hjälper vi dig genom ditt livs bästa affär.

Husbilar Värnamo

Drömmer du om att resa ut i Europa eller upptäcka Sveriges storhet med husbil?

Husbilens popularitet fortsätter stiga och vi på Mobilen besvarar den växande efterfrågan med ett brett utbud av varierande modeller från olika leverantörer i alla prisklasser. I vår utställningshall finns både nya och begagnade husbilar till salu och vi fyller kontinuerligt på med nytt för att öka dina chanser att hitta den du söker.

Hur stor behöver den vara för att hela familjen ska få plats? Vilken form av utrustning är nödvändig för framtida användning? Börja med att specificera dina behov och låt oss därefter presentera en husbil som möter alla önskemål. Självklart kan vi ordna så att du får den levererad direkt hem till dig i Värnamo.

Frihet och flexibilitet för semestern

Campinglivet har alltid lockat familjer och semesterfirare världen över. Fördelarna med en husbil är oändliga och i vårt breda utbud finns alla möjliga modeller från bland andra Pilote, LeVoyaguer, Euramobil och LMC som tillgodoser samtliga.

  • Flexibiliteten och friheten att kunna resa var man vill för att sedan stanna så länge som behövs för att se och uppleva maximalt av platsen.
  • En husbil är enkel att manövrera och man behöver aldrig krångla med montering eller iordningställande på plats.
  • Det går snabbt att komma iväg så fort andan faller på och man behöver aldrig fundera på praktiska lösningar för sin övernattning.
  • Vardagsrum, kök, sängplatser och wc. Allt som behövs finns med på resan.