Nya & begagnade husbilar till salu i Värnamo

Köpa ny eller begagnad husbil?

Oavsett vad för typ av husbil du letar efter, hittar du den hos Mobilen. Vi har ett brett utbud av husbilar i olika modeller från välkända märken. I våra utställningshallar i Borås och Stockholm finns ca 50 husbilar i olika prisklasser.
När du köper din husbil hos Mobilen får du den levererad hem till Värnamo. Vi står för hög service och bra priser.

Ställplatser Värnamo

Runt Värnamo finns det flera platser att njuta av sin semester på. Vi tipsar om några platser här!

Isaberg Mountain Resort

Här finns det en mängd olika aktiviteter, året runt! På campingen finns det 88 platser för husbilar, alla med el. Det här är den perfekta platsen för den som vill ha en fartfylld semester.

Kattugglan

Detta är en ställplats längs med Laganån. Det finns 12 ställplatser varav 3 med el. Här finns det både tillgång till dusch, toaletter, dricksvatten och grillplats.

 

Hägern Bed & Nature

Här kan du njuta av den fina naturen på Bolmsö. Här finns det fina 29 ställplatser med sjöutsikt. Priset ligger på 250 kronor per natt.

Husbilar för alla behov

Drömmer du om att resa ut i Europa eller upptäcka Sveriges storhet med husbil? Husbilens popularitet fortsätter stiga och vi på Mobilen besvarar den växande efterfrågan med ett brett utbud av varierande modeller från olika leverantörer i alla prisklasser. I vår utställningshall finns både nya och begagnade husbilar till salu och vi fyller kontinuerligt på med nytt för att öka dina chanser att hitta den du söker.
Hur stor behöver den vara för att hela familjen ska få plats? Vilken form av utrustning är nödvändig för framtida användning? Börja med att specificera dina behov och låt oss därefter presentera en husbil som möter alla önskemål. Självklart kan vi ordna så att du får den levererad direkt hem till dig i Värnamo.

En trygg affär för dig i Värnamo

Mobilen är en erkänd husbilsåterförsäljare med gedigen erfarenhet från lång tid i branschen. Det är med djup kunskap och stor passion för husbilsvärlden som vi levererar kvalitativa husbilar till kunder landet över motsvarandes alla deras krav och önskemål.
Har du sett något som fångat ditt intresse i vårt sortiment? Ring eller besök vår utställningshall så hjälper vi dig genom ditt livs bästa affär.

Frihet och flexibilitet för semestern

Campinglivet har alltid lockat familjer och semesterfirare världen över. Fördelarna med en husbil är oändliga och i vårt breda utbud finns alla möjliga modeller från bland andra Pilote, LeVoyaguer, Euramobil och LMC som tillgodoser samtliga.
  • Flexibiliteten och friheten att kunna resa var man vill för att sedan stanna så länge som behövs för att se och uppleva maximalt av platsen.
  • En husbil är enkel att manövrera och man behöver aldrig krångla med montering eller iordningställande på plats.
  • Det går snabbt att komma iväg så fort andan faller på och man behöver aldrig fundera på praktiska lösningar för sin övernattning.
  • Vardagsrum, kök, sängplatser och wc. Allt som behövs finns med på resan.