Nya & begagnade husbilar till salu i Västerås

Vi har rätt husbil för dig i Västerås!

Oavsett vilken typ av husbil du letar efter för att skapa nya härliga semesterminnen med har vi på Mobilen något för dig. I våra utställningshallar i Borås och Stockholm hittar du ett brett utbud av husbilar, här finns det något för alla. Vi har kunder över hela Sverige, så att köra hem din nya husbil till dig i Västerås är inga problem. Planerar du att köpa en ny husbil har vi garanterat något för dig hos oss. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ställplatser Västerås

Det finns många vackra platser i och utanför Västerås för dig med husbil. Här får du tre tips värda ett besök!

Västerås Gästhamn

Här finns 15 ställplatser med närhet till hamnen. Säsongen är från maj till september, och det finns tillgängliga faciliteter som el, toaletter och dusch.

Skerike GK

På parkeringsplatsen finns det tre reserverade platser för husbilar. Samtliga platser har eluttag, och det går att boka ställplats både online eller via receptionen.

 

Skantzö Bad och Camping

Med närhet till bad ligger denna camping. Här finns det gott om plats med 200 ställplatser, samtliga med el. Säsongen är året runt och här finns alla faciliteter man kan tänkas behöva.

 

Kontakta oss

Om du i Västerås har bestämt dig för att börja på en härligt ny resa med en husbil har vi all kunskap för att hjälpa dig att hitta rätt. Hör av dig till oss redan idag, så kan du snart börja resa med din nya husbil!

Vi garanterar en trygg affär

Vi är en erkänd återförsäljare av husbilar och levererar alltid husbilar av hög kvalitet. Vi har lång erfarenhet inom branschen och har expertkompetens gällande husbilar. Vi ser till att våra husbilar motsvarar alla krav och önskemål från våra kunder. På det sättet kan du känna dig trygg med din affär hos oss och bara sätta igång med resandet. Att köpa en husbil ska vara härligt, och vi ser till att det blir just så! Känner du dig nyfiken på våra husbilar är du varmt välkommen att besöka våra utställningshallar så hjälper vi dig i att hitta en husbil perfekt för dig. Välkommen!

Frihetskänsla med din nya husbil

Det finns många fördelar med att resa med husbil. Många lockas av flexibiliteten och frihetskänslan av att kunna resa var man vill och när man vill. Genom en husbil kan du enkelt komma i ordning när du väl är på plats, och om du behöver åka iväg går det också snabbt och smidigt. Det krävs alltså mindre planering och blir mer tid över för semester. Dessutom har du allt du behöver med dig på resan, var du än är. På grund av dessa fördelar är det mer populärt än någonsin att semestra med husbil. Hos oss hittar du den perfekta matchen inför dina resor.