Nya & begagnade husbilar till salu i Växjö

Söker du efter en husbil för spännande resor i Europa?

Mobilen har stora utställningshallar i Borås och Stockholm med över 50 husbilar i lager. Hos oss hittar du både nya och begagnade husbilar och husvagnar i olika prisklasser från kända märken. Vårt utbud uppdateras kontinuerligt så hör av dig oss om ser något som verkar intressant. Vi levererar husbilen direkt hem till dig i Växjö efter köpet om så önskas.

Ställplatser Växjö

Här får du tre tips på var du kan resa med din husbil i närheten av Växsjö:

Ramkvilla Camping

Nära gruvor och Asas skogstempel hittar du denna plats. Platsen ligger precis bredvid en golfbana, och även en sjö finns nära till hands. Här finns det 20 ställplatser varav 12 med el.

Växjö centrum ställplats

Här finns det 5 ställplatser utan el. Du bor mitt i centrum och har nära till allt. Den här ställplatsen är gratis.

Kosta Ställplatser

Mitt i det småländska glasriket ligger Kosta Lodge. De 29 ställplatserna har tillgång till el. Under lågsäsong ingår bastu och jacuzzi.

 

En trygg affär för dig i Växjö

Mobilen är ett familjeföretag med en kundbas utspridd över hela landet. Genom personlig service och högt satta kvalitetskrav skapar vi värdefull trygghet hos våra kunder och garantin att alla lämnar med en husbil de känner sig 100% nöjda med. Har du sett något som väckt lite extra intresse eller vill du bara prata alternativ med någon som kan allt om husbilslivet? Tveka inte på att kontakta oss eller kom in till vår utställningshall så hjälper vi dig genom affären.

Husbilar för alla behov

Hos oss på Mobilen finns husbilar för alla. Med ett brett sortiment av nytt liksom begagnat finns objekt som möter samtligas behov i alla tänkbara prisklasser. Vare sig du planerar för en familjesemester ute i Europa eller behöver en smidig lösning för enklare turer kommer du hitta din nästa husbil här i vår utställningshall. Givetvis levererar vi direkt till ditt hem i Växjö så att du slipper krångel med logistiken.
Personlig service och hög kvalitet är hörnstenarna i vår verksamhet. När du köper husbil från oss kommer du få kunnig och engagerad hjälp från vårt första möte tills du har nycklarna i din hand och vi finns även här vid behov av service i framtiden.

Husbilar i alla prisklasser

Friheten och flexibiliteten som följer med en husbil är ovärderlig. När helst lusten faller på kan man ge sig iväg precis var man vill, hur länge man vill utan att bekymra sig för allt det praktiska som behövs för övernattning.
Tack vare vårt stora utbud av både nya och begagnade husbilar har fler möjlighet att uppleva campingvärldens godbitar. I vår utställningshall finner du över 50 objekt från några av husbilsbranschens allra största tillverkare så som Pilote, LMC, LeVoyaguer, Euramobil och många fler. Låt oss höra mer om vad just du i Växjö är ute efter så presenterar vi dig de allra bästa alternativen utifrån önskemål. Känslan av att kliva in i en splitter ny är oslagbar, men väljer du en begagnad kan du få en större och mer välutrustad husbil för pengarna. Självklart är alla husbilar till salu provkörda, fukttestade och besiktigade.