Husvagnar

Populärt boende på semester

Husvagnen är och har sedan långt tillbaka varit det absolut populäraste boendet för såväl längre som kortare semesterturer. Drygt en miljon svenskar ger sig årligen ut på campingresor till världens alla hörn och trenden tycks definitivt inte avta. Den frihet och flexibilitet som ges är oslagbar och med dagens nya modeller samt välutvecklade utrustning passar de precis lika bra på sommaren som resterande delar av året.

Hos oss på Mobilen finner du ett stort utbud av husvagnar, nya som begagnade i varierande prisklasser. Varesig du är ute efter något mindre för kortare turer eller en större modell för en familjetripp ut i Europa kommer du hitta din nästa husvagn här i vår utställningshall.

Nya och begagnade husvagnar i lager

Husvagnar som uppfyller alla önskemål

Precis som vid alla större investeringar bör du försöka konkretisera vad det är du söker efter innan du börjar sondera av marknaden. Hur stor måste husvagnen vara, hur ska den användas, vilken utrustning krävs och hur mycket är du beredd att lägga? Låt oss sedan ta del av dina önskemål så presenterar vi de mest lämpade objekten i rätt prisklass. För att sedan göra affären ännu smidigare erbjuder vi hemleverans inom hela Sverige och den dagen du behöver service finns vi här redo att hjälpa. I vår märkesoberoende verkstad erbjuds både service och reparation av välutbildade tekniker med lång erfarenhet i branschen.

Vill du hålla nere på kostnaden utan att göra avkall på varesig kvalitet eller utrustning kan du välja någon av alla våra begagnade husvagnar. Givetvis är de alla både fukttestade och provkörda liksom kvalitetssäkrade innan leverans av våra duktiga servicetekniker. Oavsett om du väljer nytt eller begagnat kan du känna dig trygg i vetskapen att det inte finns några dolda fel eller att du skulle ha betalat mer än vad din husvagn är värd.

Vårt mål är att förse alla kunder med rätt husvagn, men också att affären ska upplevas både trygg och smidig, från första mötet tills du lämnar med nycklarna i handen.

Vi hjälper dig till en lyckad affär

Söker du efter en pålitlig återförsäljare med ett stort utbud av husvagnar och gedigen kunskap som betryggar och underlättar affären? Vi är ett väletablerat företag med fokus på personlig service och stor produktkännedom. Från försäljare till servicetekniker är vi alla eldsjälar som vet vad vi pratar om. Med kontinuerlig fortbildning håller vi oss uppdaterade kring det allra senaste för att kunna hjälpa dig till en lyckad och prisvärd investering.

Se närmre på våra husvagnar här på vår hemsida eller kom in till vår visningshall för ett personligt möte.