Pilote Husbilar

Din återförsäljare I borås

Pilote är husbilstillserkaren att lita på. I över 50 år har de framgångsrikt designat och producerat högklassiga husbilar som uppskattats av husbilsägare världen över. Deras modeller är kända för att vara såväl snygga som smarta, rikligt utrustade men fortfarande erbjudas till överkomliga priser. Resultat uppnått tack vare teamets höga krav, hänsyn till kvalitet och respekt för kundernas varierande önskemål och behov. Rörelsefrihet och ergonomi är två viktiga ledord genom produktionsprocessen och med stor kreativitet och inovation finner de optimala lösningar på det mesta.

Med en Pilote reser du alltid tryggt och bekvämt oavsett var eller hur långt du ska resa.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt på marknaden? Sen start har vi levererat kvalitativa husbilar till såväl Borås som övriga Sverige och kommer garanterat kunna hjälpa även dig till en lyckad, prisvärd och smidig affär.

Det här är Pilote

Ursprungsidéen var att satsa på husvagnar, men efter att ha varit i Amerika och upptäckt husbilen med alla dess fascinerande egenskaper blev man inspirerad att byta riktning. 1985 presenterade man den allra första integrerade modellen, R800DA som mottogs mer än väl av marknaden. Succén var märkbar och sedan dess har deras försäljning fortsatt att öka, fabriker byggts ut och nya modeller liksom förbättringar fortsatt levereras. Pilote är helt klart ett vinnande koncept utan synbara gränser och det finns inget som skulle tyda på att framgången skulle ta slut än på länge. I dagsläget arbetar 300 personer i deras team och alla är måna om att allt de producerar ska hålla högsta kvalitet och genomgående service. Det är tack vare deras vinnande inställning, långa erfarenhet och höga kompetens som de oavkortat levererar husbilar av bästa sort som skänker glädje till sina ägare år efter år.

Modeller

Med en omfattande modellflora lyckas Pilote tillgodose alla kunders varierande behov. De erbjuder flertalet modeller som var och en kommer i flera varianter vilket ger kunden möjlighet att välja mellan många olika planlösningar, storlekar och längder.

Pacific

Deras halvintegrerade modell som återfinns i företalet olika valmöjligheter som bland annat skiljs åt med varierande bäddlösningar. Som köpare har man möjlighet att själv vara med och påverka husbilens interiör som bjuder på smarta, genomtänkta ytor och ett fint, välutrustat kök.

Galaxy

Galaxy är modellen som lämpar sig allra bäst för familjesemestern och det större sällskapet. Denna helintegrerade modell är större till storleken och har både sitt- och sovplatser för fler. Också här får man möjlighet att påverka utformningen och med många alternativ är det lätt att hitta rätt lösning både vad gäller möblering och sovplatser.

Foxy van

Den här husbilsmodellen påminner något mer om en Van än en klassisk husbil, men bjuder fortfarande på samma hemtrevliga rum och praktiska funktioner som de större modellerna. Perfekt alternativ för dig som reser ensam eller par som vill komma ut på vägarna för att uppleva världen tillsammans. Med en Foxy Van bor man bekvämt samtidigt som man även rör sig smidigt i stadstrafiken.

Pilote – ett smart val för dig I Borås

Nyfiken på vad som gjort Pilotehusbilarna till ett av de populäraste alternativen och varför deras ägare aldrig kan tänka sig byta till något annat?

Ring och tala med någon av våra kunniga säljare eller kom till vår utställningshall och upptäck själv vad Pilote har att erbjuda.