Nya & begagnade husbilar till salu i Jönköping

Letar du efter husbil?

Hos oss på Mobilen hittar du husbilar i alla storlekar och prisklasser. Vi har både nya och begagnade fordon från välkända märken. I våra husbilsutställningar i Borås och Stockholm finns över 50 objekt till salu.
Vi levererar husbilar till kunder i hela landet, vilket innebär att du kan få din nya husbil hemkörd till Jönköping.

Ställplatser Jönköping

Letar du efter härliga ställplatser i och runt om Jönköping? Här får du tre tips!

Gränna Hamn

I anslutning till Gränna hamn och närhet till centrum finns denna ställplats. Här finns det 32 platser, alla med el. Det finns en toalettbyggnad, vatten, tömning av gråvatten och latrin på området.

Isaberg Mountain Resort

Här bor du nära nästa äventyr! Med massor av aktiviteter runt hörnet kan du skapa härliga semesterminnen. Här finns det 88 platser, alla med el.

 

Bisonfarmen i Gate

Boka en annorlunda semester med bisonoxar som grannar. Här finns det 15 ställplatser varav 10 med el. Anläggningen har öppet maj-september.

Pålitlig återförsäljare av husbilar

När du väljer oss på Mobilen kan du alltid känna dig trygg i vetskapen av att du kör iväg med en husbil som motsvarar alla förväntningar. Vid önskan kan vi givetvis ordna med leverans direkt hem till dig i Jönköping.
Har du sett något av intresse eller skulle du vilja ha tips och råd från någon som vet allt om husbilar? Tveka då inte på att ringa oss eller besöka vår utställningshall för ett personligt möte.

Husbilar för dig i Jönköping

Mobilen är ett väletablerat familjeföretag med försäljning av husbilar till kunder över hela landet. I våra utställningshallar finns över 50 olika modeller av nya liksom begagnade husbilar från marknadens alla största leverantörer. Här finns allt från välutrustade semesterbilar till enklare objekt i varierande prisklasser och lagret fylls kontinuerligt på för att alltid kunna erbjuda de bästa motsvarande samtliga kunders skiftande behov.
Med gedigen erfarenhet och djupt rotad passion för husbilsvärlden kan vi ge dig all den hjälp du behöver inför köpet. Skulle din husbil sedan behöva service i framtiden är du välkommen tillbaka så ser vi till så att den får all kärlek den behöver.

Nya och begagnade husbilar i alla prisklasser

Vill man få ut maximalt av sin semester och ha friheten att resa var man vill så fort lusten faller på så är husbilen det optimala alternativet. Allt man behöver för sitt äventyr har man med sig under sin resa och behöver således aldrig fundera över var man ska spendera natten eller hur man ska lösa allt det praktiska.
Börja med att fundera över vilka behov du har och vad du främst önskar få ut av din husbil. Kontakta sedan oss på Mobilen och låt oss presentera ett objekt som motsvarar allt det du beskriver inom din budget. Samtliga begagnade objekt är givetvis besiktigade och noga kontrollerade för att säkert motsvara utlovad kvalitet och för att du aldrig ska behöva oroa dig för några dyra åtgärder inom den närmsta framtiden.