Nya & begagnade husbilar i Stockholm

Köpa husbil i Stockholm

Hos Mobilen i Borås, ca 40 mil från Stockholm, finns en stor utställningshall med både nya och begagnade husbilar. Vi har husbilar från välkända märken till bra priser.

När du köper din husbil hos Mobilen får du din nya husbil levererad hem till Stockholm.

Husbilar Stockholm

Med en husbil följer oslagbar frihet och flexibilitet till både längre och kortare semesterresor. Du väljer själv destination utan begränsningar och allt som behövs för att genomföra ditt livs äventyr finns hela tiden nära var du än hamnar.

För att hjälpa dig ut på vägarna har vi på Mobilen en mängd olika modeller av både nya och begagnade husbilar att välja mellan från marknadens alla ledande aktörer. Genom personlig service och gedigen kunskap leder vi dig genom valet tills dess att du hittat rätt i djungeln av alternativ.. Givetvis ordnar vi med hemleverans till dig i Stockholm och den dag du behöver service är du välkommen tillbaka så ser vår verkstad till så att din husbil får all kärlek den behöver.

Bekvämt och smidigt

Husbilens popularitet fortsätter öka och den främsta anledningen till att så många väljer husbil framför alla andra boendealternativ är friheten och flexibiliteten som medföljer. Man bestämmer själv var i världen man vill åka och hur länge man stannar på sin destination för att hinna med allt som man vill få se och uppleva. Allt som behövs för övernattning och bekvämlighet finns hela tiden med en och man behöver aldrig fundera över sängplatser eller hur nästa måltid ska kunna tillredas.

Ny eller begagnad husbil?

Med en ständigt ökande efterfrågan på husbilar är det tydligt att fler och fler väljer campinglivet för sin semester och för att få ut mer av sina lediga dagar.

För att så många som möjligt ska kunna följa sina drömmar erbjuder vi på Mobilen både nya och begagnade fordon i alla möjliga prisklasser. Känslan av att kliva in i en ny är oslagbar, men väljer man ett begagnat objekt kan man i sin tur få mer bil för pengarna. En större storlek, mer utrustning, fler funktioner och smarta finesser liksom mer pengar över till annat. Givetvis är samtliga husbilar provkörda och fukttestade så att du kan känna dig 100% trygg vad du än väljer utan risk för några dyra åtgärder.

Fördelarna med en husbil är oändliga och vi har modeller som tillgodoser dem alla

  • Flexibiliteten och friheten att resa var man vill för precis så lång tid man önskar.
  • En husbil är både smidig och enkel att framföra liksom lätt att manövrera vid exempelvis parkering.
  • Så fort lusten faller på är man snabbt ute på vägarna. De behöver heller ingen montering eller någon form av iordningställande på plats.
  • Kök, sovplats, vardagsrum och wc. Allt som behövs finns med på resan.

Rätt husbil utifrån personliga behov

Börja med att fundera på vad just du vill få ut av din husbil och vilka krav som därmed måste uppnås i form av exempelvis storlek och utrustning. Hur ska den användas, hur många sängplatser måste den rymma och finns det några bekvämligheter som du bara inte kan tänka dig att vara utan? Med en tydlig bild blir vårt jobb att presentera det bästa alternativet enklare och du får med större sannolikhet ut maximalt av din nya investering.

  • Alkovbil – Perfekt för den större familjen som behöver extra utrymme och fler sängplatser.
  • Halvintegrerad – Ett bekvämt alternativ för det lite mindre sällskapet.
  • Helintegrerad – Husbil extra allt där komforten är maximal och utrustningen fullständig.
  • Camper – Ger dig extra stor frihet och optimal flexibilitet.

Vi du i Stockholm veta mer om våra olika modeller eller ta del av kunniga råd inför beslutet så är det bara att kontakta oss.

Prisvärda husbilar i Stockholm

Mobilen är ett familjeföretag beläget i Borås men med leveranser till såväl Stockholm som resten av Sverige. Vår vision är att med personlig service och hög kvalitet skapa långsiktiga relationer med samtliga av våra kunder som dels gör samarbetet tryggare men också försäkrar oss om högre kundnöjdhet. Som väletablerade på marknaden har vi både lång och bred erfarenhet från husbilsbranschen. Vi vet vad vi talar om och följer kontinuerligt med i utvecklingen för att hålla oss uppdaterade om allt det senaste och kunna presentera det mest lämpade alternativet för var och en. Utöver försäljning och leverans erbjuder vi även service då det behövs som gör ditt ägande ännu enklare.

Har du frågor om oss, våra husbilar eller behöver du inspiration och råd inför ditt köp? Ring eller besök oss i vår utställningshall med över 50 olika fordon så hjälper vi dig ut på vägarna där ditt livs äventyr väntar.